Golbach Service & Techniek
Landbouw · Tuin- & Parkmachines · Industrie 

Overige dienstverlening                                                                      

 In grote lijnen houdt Golbach Service & Techniek zich bezig in de landbouw en industrie sector. Door diverse aanvragen van klanten is
de dienstverlening daardoor in de loop van de tijd toch redelijk verder uitgebreid. Door deze motivatie zorgen we vaker voor een oplossing voor de klant dan door deze uit de weg te gaan.
Hieronder kunt u enkele andere diensten zien waarbij Golbach Service & Techniek u tevens mee van dienst kan zijn.

·         Prototype bouw, voor enkele klanten in de regio mogen wij zo nu en dan prototypes vervaardigen. Dit gaat hoofdzakelijk om las en montage werkzaamheden. Hiervoor hebben wij de beschikking over een 28mm Siegmund tafel met een basis afmeting van 2400x1200mm. Ook beschikken wij over diverse opspan gereedschappen zodat elk product weer snel en exact aan de maat gemaakt kan worden.
Voor de laswerkzaamheden beschikken wij over diverse lasapparatuur waaronder Mig/Mag laspost tot 350A , een tig laspost tot 210A op zowel AC als DC. Hierdoor is het mogelijk dat wij producten kunnen vervaardigen uit staal, aluminium en rvs.

IMG_20180929_090600_1
IMG-20180925-WA0016

 

 

·         Machine verhuizing/aanpassing, Golbach Service & Techniek heeft enige ervaring opgedaan bij het verhuizen van diverse productiemachines. Tevens hebben wij machine aanpassingen en revisie mogen uitvoeren voor diverse bewerkingsmachines en industriële productielijnen. Hierdoor kunnen wij dit geheel voor u verzorgen, of als extra mankracht u helpen tijdens dit soort werkzaamheden. 

 

 

·         Onderhoud en reparatie motorvoertuigen, de techniek in de landbouw staat zeker niet stil en zal net als in de auto-industrie vaak vernieuwen. Vanuit het oogpunt techniek zit er veel overeenkomst tussen de verschillende sectoren. Hierdoor is Golbach Service & Techniek ook in de mogelijkheid om onderhoud en reparaties uit te voeren aan onder andere bedrijfswagens, personenauto’s, motoren en overige gemotoriseerde voertuigen. ·         Stalinrichting, Golbach service & techniek kan u tevens van dienst zijn in de stallenbouw. Hierbij kunt u denken aan reparatiewerkzaamheden aan bestaande stalinrichting. Maar tevens kunnen nieuwe stalinrichting leveren en plaatsen.·         Oldtimer restauratie, wanneer u opzoek bent naar een bedrijf voor het herstellen van een oldtimer bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen diverse werkzaamheden voor u uitvoeren waaronder, motorisch/mechanisch, laswerk aan chassis en plaatwerk en eventueel ook het strak maken en spuiten. Voor het strak maken en spuiten werken wij nauw samen met een spuiterij die zeer thuis is op dit vlak.