Golbach Service & Techniek
Landbouw · Tuin- & Parkmachines · Industrie 

Over ons

Golbach Service & Techniek levert u alle mogelijke reparaties, onderhoud, keuring en hulp bij storing van uw:


• Landbouwmachines (tractoren, shovels, kranen, werktuigen, etc.);
• Industriële machines (heftrucks, verreikers, hoogwerkers, etc.);
• Tuin- & parkmachines (mini tractoren, gazonmaaiers, motorzagen, bladblazers, etc.).

ONDERHOUD, REPARATIES EN STORINGEN
Golbach Service & Techniek zorgt voor het onderhoud van uw machines en repareert deze bij schade of stuklopen. Ook bij storingen komen wij u helpen. Daarnaast helpen wij u bij het onderhoud en de reparatie van productielijnen en het demonteren, verplaatsen en opnieuw opbouwen van machines (al dan niet in samenwerking). Bovendien kunnen wij aanbouwdelen voor tractoren, shovels of kranen aanpassen of maken.

LASWERKZAAMHEDEN
Ook voor laswerkzaamheden / algemene metaalbewerking kunt u terecht bij Golbach. Wij verzorgen reparatie laswerk op locatie van staal, RVS, aluminium, gietijzer, etc. Daarnaast lassen wij nieuwe producten van enkel stuks tot kleine series.
Voor deze werkzaamheden beschikken wij mede over een Siegmund 28mm opspantafel met een basis afmeting van 2400x1200mm met uitbreidingsmogelijkheden.
Wij beschikken over diverse lasapparatuur om de werkzaamheden in de werkplaats of op locatie uit te voeren voor u.

VOOR IEDERE VRAAG EEN OPLOSSING
Wij komen naar u toe en zijn volledig ingericht om de montage- en reparatiewerkzaamheden bij u op locatie te verrichten. Golbach Service & Techniek zoekt voor iedere vraag een oplossing. Bij Golbach Service & Techniek heeft u alle (elektrische) reparaties, laswerkzaamheden en onderhoud van uw machines en gereedschappen op één adres.

In een hele korte samenvatting: Wij gaan geen probleem uit de weg, en er is voor alles een oplossing.

CONTACT
Bel 0031-612823777 of mail naar info@golbachserviceentechniek voor montage-, reparatie- of storingswerkzaamheden aan uw machines.